Huidige leden konden zich al eerder inschrijven voor het nieuwe outdoor-tennisseizoen, en nu zijn de inschrijvingen ook open voor iedereen!

Het lidmaatschap geldt voor de periode van 12 maanden (van 1 april 2023 tot en met 31 maart 2024) en geeft in eerste instantie toegang tot de buiten infrastructuur en tot de tennis academie van 1 april tot en met 30 september. Voorts biedt het de mogelijkheid om in te schrijven voor een (indoor) winter abonnement of voor de tennis academie tijdens de herfst en winter periode

Belangrijk om te noteren is dat outdoor tennissen vanaf 1 oktober beperkt tot onmogelijk zal zijn, en dit wegens de geplande infrastructuurwerken.

Je word lid door het inschrijvingsformulier in te vullen en het lidgeld te betalen. Het formulier is toegankelijk via deze link. Het bedrag van het lidgeld wordt jaarlijks door het bestuur vastgesteld aan het begin van het verenigingsjaar. Met het betalen van het lidgeld aanvaard en respecteer je de statuten. De lidgelden voor seizoen 2023 werden zoals vastgesteld verhoogd met een correctie voor inflatie. Tegelijkertijd hebben we weer bij de volwassenenlidmaatschappen de mogelijkheid gegeven om met of zonder Tennis Vlaanderen lidmaatschap lid te worden van Blue Lions. Lid zijn van Tennis Vlaanderen is nodig als je Interclub of (jeugd)competitie of tornooien wil spelen, maar niet als je bijvoorbeeld enkel recreatief wil tennissen. In beide gevallen ben je verzekerd.

De lidgelden zijn de volgende:

Enkel leden van de tennisclub hebben het recht om gebruik te maken van de tennisterreinen en de accommodatie. Leden worden geïnformeerd over de opening van de gravelbanen (rond eind maart/begin april 2023), de groene banen kunnen het hele jaar door gereserveerd worden, met de randbemerking dat dit seizoen dat door de infrastructuurwerken vanaf 1 oktober niet meer mogelijk zal zijn.

We wensen je alvast veel tennisplezier en hopen je snel op te banen te begroeten!

Met sportieve groeten,

Het tennisteam van Blue Lions