Momenteel hebben wij de maximumcapaciteit bereikt en is het niet meer mogelijk om dit seizoen (2020-2021) nog tennislid te worden. Komend voorjaar zal de inschrijving voor 2021-2022 openen, vanaf dat moment zal de inschrijving heropend worden voor zowel huidige leden als aspirant leden. Vanwege uitbreiding van het aantal tennisbanen zullen we dan ook meer leden toelaten dan nu het geval is. Nadere informatie voor deze inschrijving volgt via de website en onze social media kanalen.

De Tennisafdeling is nieuw bij Blue Lions Tervuren vanaf 2020 en gebruikt als lokatie de tennisvelden van Sportcentrum Defensie in Duisburg in de Hertswegenstraat. Zowel outdoor (zomer) als indoor (winter) tennis zal aangeboden worden.

De club richt zich met de nieuwe infrastructuur tot allen geïnteresseerd in het beoefenen van Tennis in Tervuren en wijde omgeving zoals Overijse, Huldenberg, Wezembeek en Kraainem.

Voorheen was hier Silva Sonia Tennis Club actief, maar deze vereniging is opgeheven begin 2020.

De Blue Lions tennisafdeling is ontstaan uit Tennis Club Tervuren, een club die al lang actief is met tennislessen op zaterdag in Diependal en die ook grotendeels zal continueren binnen en als Blue Lions Tervuren.

Blue Lions Tennis is lid van Tennis Vlaanderen.