training:

Soms moeten we een training annuleren omwille van de weersomstandigheden.  Bij vrieskou, sneeuw en zeer hevige regen zit de kans er soms in.  We beslissen zelf of de pitch veilig en bespeelbaar is.  Voor de jongere kinderen houden we ook rekening met de fun-factor van de trainingen.  Als het echt te nat en te koud is dan is het voor hen niet meer fijn.    

We proberen in geval van annualtie op voorhand te verwittigen, maar dat is niet altijd mogelijk.  Occasioneel moeten we last-minute tot annulatie overgaan.  In dat geval verwittigen we jullie via de team manager en indien mogelijk via de website / social media.   Twijfel je?  Contacteer je team manager, indien hij / zij niks van de club vernomen heeft dan gaat alles door zoals gepland.  Er zal in ieder geval iemand van de trainers op Diependal aanwezig zijn om toezicht te houden. 

We zijn zeker geen doetjes dus een paar fikse regenbuien houden ons niet tegen, het is dus niet nodig om bij mindere weersverwachtingen direct aan annulatie te denken. 

 

Voor de wedstrijden:

Als het weer er niet zo goed uitziet:

Thuiswedstrijden

Check de blue lions website!  Hier worden annualties als eerste op vermeld.  Heb je de webpagina open staan, refresh deze dan regelmatig om wijzigingen te kunnen zien.  

Daarnaast is het voor deze (en andere ) berichten aangewezen om onze Facebook en Instagram pages te volgen  

Check jouw emails, SMS en whatsapp.

 

uitwedstrijden

Check voor je vertrekt de website van club die je gaat bezoeken. 

In principe moeten zij (en wij voor ons veld) om 08.00u op de wedstrijddag hun beslissing kenbaar maken.