Jouw dochter of zoon sloot zich aan bij de gezelligste hockeyclub van Tervuren en daarmee krijg jij als ouder ook de kans om jouw sociaal netwerk en vriendenkring uit te breiden.  Je bent natuurlijk in de eerste plaats de grootste supporter van zoon - of dochterlief en bij uitbreiding van het hele team.  Maar het wordt nog leuker als je ook de andere leden van de club leert kennen.  Daarom organiseren we jaarlijks een aantal evenementen. 

Met nu al meer dan 500 leden, is de uitbouw van onze werking van groot belang. Dit om ervoor te zorgen dat vele jeugdspelers en volwassenen wekelijks kunnen trainen, spelen, genieten en plezier maken. Opdat wij de club kunnen zijn waar iedereen zich thuisvoelt zijn we steeds op zoek naar helpende handen, van een half uur per week tot ... afhankelijk van wat jij wil/kan doen.  Want als iedereen meehelpt kan Blue Lions blijven groeien zodat we een club 'VOOR en DOOR'  leden blijven.

Wie zoeken we?

  • Leden of niet-leden die op zaterdagen tijdens de jeugdcompetitie willen fluiten.
  • Nieuwe leden, jeugdleden en hun ouders, senioren die mee willen nadenken over bestaande en nieuwe evenementen en deze mee willen organiseren.
  • Mensen die zich mee willen inzetten voor de organisatie van de verschillende stages in vakanties.
  • Een of meerdere mensen die zich willen inzetten om het indoorseizoen in goede banen te leiden.
  • Vloggers, bloggers, insta/youtubers om onze club op social media de nodige aandacht te geven, of misschien maak jij graag posters of ander drukwerk op? Is de camera jouw beste vriend en kan jij mooie actiefoto’s schieten?
  • Mensen die op de een of andere manier de mogelijkheid hebben om diverse activiteiten te sponsoren, financieel dan wel in natura.
  • Handige Harry’s en Henriettes om materialen te herstellen met schroevendraaier en boor of met een naaimachine.
  • ...

Neem een kijkje bij onze vacatures, vind je daar je gading niet laat het ons dan even weten via vrijwilligers@bluelions.be  We kunnen overal nog helpende handen gebruiken.  

Heb je een suggestie om de werking te verbeteren?  Heb jij een idee voor een nieuw event? ... we horen het graag!

Menu
Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com