WINTERTENNIS

Er zijn voor het komend winterseizoen de volgende mogelijkheden om te tennissen naar gelang de beschikbaarheid:

· Abonnement van 10 weken in één van de 2 zalen binnen (zaal A – hardcourt; zaal B – parketvloer);

· Huur van één van de zalen binnen per uur (losse uren);

· Gebruik van de kunstgrasbanen (voor alle leden te reserveren conform het huidige reserveersysteem).

Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen voor de overdekking van drie gravelbanen. Afhankelijk hiervan zal het mogelijk zijn vanaf december de abonnementen te verlengen en te kiezen voor een gravelbaan.

Abonnement

De eerste periode loopt van 5 oktober tot/met 20 december 2020. Inschrijven kan vanaf 15 augustus via Twizzit. Degene die zich als eerste inschrijft en betaalt kan gebruik maken van de zaal op de gekozen dag en uur gedurende deze 10 weken. Alleen leden kunnen een vast uur reserveren. De prijs voor een vast uur per week voor de hele periode bedraagt 100€ (online te betalen bij reservatie).

Hieronder vind je de beschikbare uren voor de 2 zalen binnen:

Dagen Zaal A Zaal B
     
Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag 9-16u 9-16u
Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag 22-23u 22-23u
Woensdag 9-13u 9-13u
Zaterdag 15-23u Niet beschikbaar
Zondag 15-23u Niet beschikbaar

Losse uren binnenzalen

Vanaf eind september zal het ook mogelijk zijn om voor de periode oktober tot en met december een los uur te reserveren (afhankelijk van beschikbaarheid). Alleen leden kunnen een uur reserveren. De prijs voor een los uur is 10€ (online te betalen bij reservatie via Twizzit).

Kunstgrasbanen

De 4 kunstgrasbanen buiten kunnen vanaf september worden gereserveerd via ons online reservatiesysteem Twizzit op dezelfde manier als waarop de reservaties voor de gravelbanen gedaan worden (banen 8 – 9 – 10 – 11). Alleen leden kunnen reserveren, er zijn geen kosten.