De 2021 planning voor hockeystages bij Blue Lions is reeds goed gevuld ! Nu we over een eigen veld beschikken is het onze ambitie om meerdere hockeystages voor verschillende leeftijden en niveau's te organiseren, met diverse partners.

Deze stages zijn mometeel volgens de huidige corona maatregelen enkel toegelaten voor -13 jarigen, maar zullen hopelijk in een latere fase ook mogelijk zijn voor >12 jarigen.
Sommige partners laten daarom nog geen inschrijvingen boven 12 jaar toe, anderen wel. Hou er dus rekening mee dat je inschrijving herzien kan worden. De meeste partners voorzien terugbetaling of regeling in geval van annulatie door Covid omstandigheden. Blue Lions kan echter in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor de voorwaarden van onze externe partners, dus lees deze goed na. Wij zullen er met de stagepartners op toezien dat de stages conform en veilig kunnen doorgaan.

2021 brengt in ieder geval veel nieuwe partners naar Tervuren: voor het allereerst een Tom Boon Elite Camp, een Jill Boon Girls-only camp, een Jerome Dekeyser camp en een Sportways Camp!

Tom Boon Hockey Camps:

> tijdens de paasvakantie: Elite Stage tijdens de 2e week

> tijdens de zomervakantie: Diverse stages

Inschrijvingen op www.tomboonhockey.be 

B-Hockey

> krokusvakantie 2021

> eind juni 2021

> zomervakantie 2021

Inschrijvingen op https://inscriptions.b-hockey.be/nl/kalender

Nieuw bij Blue Lions: Jerome De Keyser Camps

Jerome De Keyser, ex-Red Lion en eerste divisie speler bij KHC Leuven organiseert sinds enkele jaren hockeykampen met focus op hoogwaardige begeleiding en coaching. Vele Blue Lions proefden al van een Jerome De Keyser kamp in Leuven, maar dat kan vanaf 2021 nu ook in eigen huis in Tervuren !

Voor jeugd van 5 tot 18 jaar !

> paasvakantie 2021 1e week

inschrijvingen https://tinyurl.com/paaskampjeromedekeyser

Nieuw bij Blue Lions: Sportways Hockey Camps

Deze Nederlandse specialist staat garant voor leuke hockeykampen met coaching van hoog niveau. Zij organiseren selectieve kampen in België en Blue Lions is blij om in 2021 samen met Sportways in zee te kunnen gaan voor een zomerkamp.

> zomervakantie 2021 - week van 19-23 juli

inschrijvingen nu open via https://be.sportways.com/nl/locations/blue-lions