Blue Lions wedstrijd tenue bestaat uit:

Thuiswedstrijden:

  • een blauw shirt
  • een blauw rokje of short
  • een paar blauwe sokken

Uitwedstrijden (indien de tegenpartij ook in donkere shirt/sokken speelt):

  • een rood shirt
  • jouw blauwe rok of short 
  • een paar rode sokken

Optioneel: een hoodie: deze kan je op bepaalde momenten van het jaar bestellen, via een andere leverancier (niet bij decathlon te verkrijgen).  

Neem altijd beide versies van je outfit mee. 

 

De hockeyoutfits 2021 blijven ongewijzigd. De thuis & uitoutfit zie je hierboven. We zijn vorig jaar overgeschakeld op Decathlon als wedstrijdkleding partner. Het is verplicht om zoveel mogelijk in een thuis-wedstrijdoutfit met de huidige sponsors te spelen.

De outfit kan gekocht worden in de winkel en online. Als winkel is voor Decathlon Evere (dichbij NATO) gekozen, de vanuit Tervuren, dichtsbijzijnde Decathlon. Je vindt er een uitgebreide rayon Blue Lions kledij, alsook alle andere hockey spullen die je maar kan nodig hebben. De Blue Lions outfit is Korok-gebrand, dat is het nieuwe hockeymerk van Decathlon. Decathlon verkoopt ook Dita, Adidas en andere hockeymerken.

Rugnummer en Familienaam bedrukking kan bij Decathlon in Evere. De winkel is op de hoogte van lettertype (Arial Black), kleuren en afmetingen.  Stem bedrukking en rugnummer altijd eerst af met je teammanager, jouw rugnummer is immers uniek en dat voor meerdere jaren. Vanaf U14 is naam en rugnummer verplicht volgens de wedstrijdregels. Onder U14 mag bedrukking, maar gezien de afstemming raden we het voor deze leeftijden eerder af. Zo de bedrukking niet bij Decathlon gebeurt dient aandacht besteed te worden aan de reglementaire afmetingen. De hoogte van de cijfers bedraagt minstens 20 cm, de breedte tenminste 7,5 cm. De hoogte van de naam is tussen 4 en 6 cm. De vervangingskledij is op dezelfde wijze genummerd. Bedrukking op blauw shirt is (bordeaux) rood, bedrukking op rood shirt is wit.

Zoals vorig jaar kan de outfit dankzij de Decathlon samenwerking ook online besteld worden. Bestel altijd in dat geval via deze link - dan krijgt de club ook nog eens 10% in waarde terug van Decathlon, ook als je online andere dingen bestelt, dus het ganse jaar door !

BESTEL HIER ONLINE BIJ DECATHLON !

De volledige Blue Lions Outfit is te koop bij Decathlon Evere - bedrukking ter plaatse is mogelijk.

 

 

De hoodie kan je verkrijgen in het rood of in het blauw, met of zonder rits.  We werken hiervoor samen met een andere leverancier.  De hoodies zijn enkel online te bestellen en worden per post thuis geleverd. 

Bestellen kan op bepaalde momenten van het jaar via deze link.  

 

Hoe trek ik het aan? 

Bekijk ons filmpje op YouTube via deze link: Goaliepak - tutorial

 

Extra Tips en onderhoud: 

 

Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com