Mentaal welzijn is tijdens de Corona-periode een belangrijk thema geweest, vooral bij kinderen en tieners. Als club met een groot aantal kinderen en tieners weten we hoe lastig en hard deze periode was, en nog steeds is. Omdat we ook als club hard getroffen zijn willen we vanaf dit jaar meer aandacht schenken aan dit thema. De Blue Lions Rode Neuzen Run zal een jaarlijks gebeuren worden waarbij we niet alleen stilstaan bij mentaal welzijn voor tieners, maar ook een financiële bijdrage willen leveren aan de Rode Neuzen actie. De Rode Neuzen actie steunt goede doelen rond mentaal welzijn bij kinderen. Wil je meer weten over de Rode Neuzen organisatie en actie? Lees er alles over op https://www.rodeneuzendag.be Rode Neuzen, want lachen helpt !

Hoe doe je mee?

Op zondag 24 oktober kan je in team of individueel een digitaal uitgestippeld rondje lopen (of wandelen) rond onze site de Polygoon. Er zijn routes van 1.5, 5 en 10km. Je kan lopen van 11 tot 15u, start en finish is aan het Clubhuis op de Polygoon. Op deze tijdstippen staan onze Rode Neuzen Stewards in voor de begeleiding. De eerste deelnemers krijgen allemaal een Rode Neus.

Naar keuze betaal je 5, 10 of 20€ per deelnemer dus al vanaf 5€ per persoon kan je onze Rode Neuzen Run steunen !

Stewards zullen aan de start staan met jouw eigenste Blue Lions Rode Neus voor elke deelnemer - vergeet niet een selfie van je team te posten op onze sociale media ! doorsturen mag op communicatie@bluelions.be

Schrijf je hier in !

Hieronder vind je de 3 routes. Je kan ze downloaden en gebruiken op je eigen navigatietoestel door lid te worden van de Blue Lions Rode Neuzen Club op Strava.

Door lid te worden van deze Strava Club kan je alle activiteiten volgen op onze website !

https://www.strava.com/clubs/889590

 

We rekenen op jullie massale deelname en steun voor deze actie die al onze jongeren een mentaal hart onder de riem wil steken !

Volg hieronder op het Strava widget de activiteiten van de Blue Lions Rode Neuzen Run !

 

 

 

 

 

Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com