U6 happy Sundays

Onze U6jes kunnen nu al op zoek gaan naar handschoenen, muts en sjaal want we kleden ons lekker warm voor een super coole outdoor-training van 1 uur. Het worden zeer actieve trainingen zodat we het niet koud krijgen.   

De trainers vragen hulp van jullie enthousiaste ouders. Met de examens in zicht zijn de jeugdtrainers niet altijd beschikbaar tijdens de maand december.   

-> Er zijn geen trainingen tijdens de schoolvakanties.

De club biedt deze trainingen zonder meerkost aan.  Dit schema start vanaf 20 november en gaan door als de weersomstandigheden het toelaten.  Check dus altijd voor vertrek de website. Bij vrieskou en sneeuw zullen we de training annuleren of gaan we naar binnen voor indoor-fun.
Bij indoor kunnen de uren aangepast worden omdat de U6 groep dan gesplitst moet worden. In dat geval zal de training korter zijn. Jullie worden hier de avond voordien van verwittigd. Als we binnen trainen zijn indoor sportschoenen een must.     

Wil je ons als ouder helpen om training te geven op zondag met uw kind? Geef een seintje aan Hugo of Marijke.

Of ben je een crack in het maken van koffie en warme chocomelk en wil je helpen om het clubhuis een paar uur open te houden op zondag?  

Mail dan naar vrijwilligers@bluelions.be

 

U7 indoor4fun

De U7 jongens en meisjes, sluiten aan bij het "indoor4fun" programma van de hockeybond. 

Wat houdt dit in: 

Jullie krijgen op 3 zondagen (5 en 19 december en 16 januari) een indoor initiatie georganiseerd vanuit de hockeybond. De initiatie gebeurt door een gediplomeerde coach.

Een ervaren scheidsrechter geeft tevens 45 minuten scheidsrechter initiatie aan de ouders.

Deze sessies eindigen met een vriendschappelijke match.    

 

De andere weekends is de indoorhal gedurende een bepaald tijdsslot 's ochtends voor jullie (dit kan een keer op zaterdag en een keer op zondag zijn) en kunnen jullie samen met het team een eigen invulling geven aan dat uur.  Speel je graag een wedstrijd tegen het andere team? Of willen jullie liever gewoon wat oefenen? Dat beslissen jullie zelf.    

Voor dit beperkte programma betaal je 30 euro per speler.

Vanaf 24 januari starten we opnieuw de outdoor training tijdens de week en dit enkel als het weer het toelaat. Check voor je naar de training vertrekt altijd even de Blue Lions website.  Afgelastingen kunnen tot een uur voor aanvang van jouw training via de website en social media doorgegeven worden.  

 

U8 indoor4games

De U8 jongens en meisjes nemen deel aan  "indoor4games" van de hockeybond. 

Na een initiatie vanuit de hockeybond spelen jullie een wedstrijd.  Deze mini-competitie bestaat uit 3 wedstrijddagen: zondag 5 en 19 december en 30 januari

De wedstrijd zelf duurt 2x 20 minuten . 

De overige zaterdagen of zondagen krijgen jullie 's ochtends de indoorhal op een bepaald tijdsslot. Jullie kiezen zelf hoe jullie die tijd invullen.     

Voor dit beperkte programma betaal je 30 euro per speler.  

Vanaf 24 januari starten we opnieuw de outdoor training tijdens de week en dit enkel als het weer het toelaat. Check voor je vertrekt even de Blue Lions website.   Afgelastingen kunnen tot een uur voor aanvang van jouw training via de website en social media doorgegeven worden.  

 

U9 indoor4games

U9 neemt deel aan "indoor4games".  Na een initiatie vanuit de hockeybond spelen jullie een wedstrijd.  Deze mini-competitie bestaat uit 3 wedstrijddagen: zondag 5 en 19 december en 30 januari

De wedstrijd zelf duurt 2x 20 minuten.   

Je team heeft een scheidsrechter nodig met een diploma van de indoor regels. Lees hierboven hoe je dat in orde maakt.

De overige zaterdagen of zondagen krijgen jullie 's ochtends de indoorhal op een bepaald tijdsslot. Jullie kiezen zelf hoe jullie die tijd invullen.   

Als het weer het toelaat, is er ook outdoor training tijdens de week. Check voor je vertrekt even de Blue Lions website.  Afgelastingen kunnen tot een uur voor aanvang van jouw training via de website en social media doorgegeven worden.    

Voor dit beperkte programma betaal je 50 euro per speler.  

 

U10-U12

Jullie nemen deel aan de indoor competitie. Dit is onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. We rekenen op alle spelers om zowel te trainen als deel te nemen aan minstens 80% van de matchen

Ieder team moet een eigen team manager, coach en een referee voor elke match hebben. Voor  indoorwedstrijden moet de scheidsrechter over een indoor diploma beschikken. Check alvast in drillster of je dit attest behaald hebt. Of lees even hierboven in 'Geen ref ... geen wedstrijd' hoe je je diploma behaalt. 

Wedstrijden van de meisjes zullen doorgaan op zaterdag, wedstrijden van de jongens  op zondag. Je speelt 7 weekends.

Voor U10 en 11 zijn het de weekends van 27 november, 4, 11 en 18 december en van 15, 22 en 29 januari.

Voor U12 zijn het de weekends van 20 november, 4, 11 en 18 december en van 15, 22 en 29 januari.

Op 1 dag speel je 2 matchen in dezelfde sporthal. Dat kan zowel op verplaatsing als in een Tervuurse zaal zijn en er is geen vaste verdeling. De matchen kunnen aansluitend zijn of er kan een pauze van een klein uur tussen 2 wedstrijden zitten. Reken dus op 3 tot 4 uur die jullie als team samen zullen doorbrengen en reserveer hier alvast voldoende tijd voor in de agenda's.

Voor dit indoor programma betaal je 120 euro.

 

U14-U19

Deelnemen aan de indoorcompetitie kan enkel als er voldoende spelers uit je team zijn ingeschreven. Inschrijven betekent dat je deelneemt aan de matchen

Elk team zorgt voor een eigen team manager, coach en voor een scheidsrechter voor elke match. Voor indoorwedstrijden moet de scheidsrechter over een indoor diploma beschikken. Check in drillster of je het indoor regels diploma behaalde of lees hierboven in 'Geen ref ... geen wedstrijd' hoe je je diploma behaalt .

Wedstrijden van de jongens zullen doorgaan op zaterdag. Wedstrijden van de meisjes op zondag.

Je speelt 6 weekends: de weekends van 20 en 27 november, 8, 15, 22 en 29 januari.

Het weekend van 8 en 9 januari, speel je zowel op zaterdag als op zondag.

Op 1 dag speel je 2 matchen in dezelfde sporthal. Dat kan zowel op verplaatsing als in een Tervuurse zaal zijn en er is geen vaste verdeling. De matchen kunnen aansluitend zijn of er kan een pauze van een klein uur tussen 2 wedstrijden zitten. Reken dus op 3 tot 4 uur die jullie als team samen zullen doorbrengen en reserveer hier alvast voldoende tijd voor in de agenda's.

Voor dit indoor programma betaal je 120 euro.