Er zijn voor het komend winterseizoen de volgende mogelijkheden om te tennissen naar gelang de beschikbaarheid:

· Abonnement van 10 weken in één van de 2 zalen binnen (zaal A – hardcourt; zaal B – parketvloer);

· Huur van zaal A - op basis van "losse uren", per uur te reserveren;

· En als laatste het gebruik van de groene Kunstgrasbanen buiten, voor alle huidige leden te reserveren via het reservatiesysteem op Twizzit; waarschijnlijk vanaf eind oktober te gebruiken (exacte datum nog te bevestigen).

Abonnement

De eerste periode van het Winterseizoen loopt van 5 oktober tot/met 20 december 2020. Inschrijven voor het Abonnement is mogelijk via deze link op Twizzit, of ga naar “Inschrijvingen & aankopen”, kies dan “Reservering Winterbanen Tennis”. Maak dan verder je keuze uit de lijst welke zaal, A of B, welke dag en welk uur je wilt reserveren. Het is belangrijk dat je dezelfde naam gebruikt als je Twizzit accountnaam bij de boeking. De betaling gebeurt direct via Bancontact en zodra de online betaling in orde is, wordt de reservatie bevestigd.

De prijs voor een vast uur & dag per week voor de eerste periode van het Winterseizoen bedraagt €100 (voor 10 uren). Zoals boven vermeld online te betalen bij reservatie. Bovendien, de inschrijving voor het Abonnement is nu ook geopend voor niet-leden!

Hieronder vind je de beschikbare uren voor de 2 zalen binnen, van toepassing op het abonnement:

Dagen Zaal A Zaal B
     
Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag 9-16u 9-16u
Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag 22-23u 21-23u
Woensdag 9-13u 9-13u
Zaterdag 15-23u 18-23u
Zondag 15-23u 18-23u

Losse uren binnenzalen

Buiten het Abonnement voor 10 uren is het vanaf maandag 12 oktober ook mogelijk om t/m december een los uur te reserveren (uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid). Alleen leden kunnen een los uur in zaal A reserveren. De prijs voor een los uur is 10€. Voor de reservatie selecteer je eerst in Twizzit de dag en het uur voor Zaal A, net zoals voor de reservatie van de gravelbanen buiten. Daarna ga je via Twizzit naar “Inschrijvingen en Aankopen” en selecteer je het formulier “Reservering Winterbanen Tennis - Losse uren zaal A”, waar je de betaling in orde kunt brengen. Belangrijk is in het tekstveld aan te geven welke dag en uur je hebt gereserveerd!

Kunstgrasbanen

Als laatste optie voor het Winterseizoen zijn er de 4 kunstgrasbanen (banen 8 – 9 – 10 – 11) buiten, welke binnenkort gereserveerd kunnen worden via ons online reservatiesysteem Twizzit,  op dezelfde manier als waarop de reservaties voor de gravelbanen buiten gedaan kunne worden. Alleen huidige tennisleden kunnen de kunstgrasbanen reserveren. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de kunstgrasbanen buiten.

Indien u vragen heeft over het Wintertennis bij Blue Lions, neem dan contact op met info@bluelions.be .